| underFIRE! vs NorTh | |
|
|
Author | Message |
---|
k4aN
| Subject: underFIRE! vs NorTh Sun Nov 22, 2009 11:15 pm | |
| underFIRE vs NorTh
http://rapidshare.com/files/310767490/unerFIRE__vs_NorTh.rar.html
evo vo ovaj winzipiran folder imate i SS i Dema od site igraci vo klanot.Pozdrav GL&HF | |
|
| |
DeNmla19 Guest
| Subject: AHAHAHAH Mon Nov 23, 2009 1:05 am | |
| strong!!!samo da pitam a zasto nemaju demo od prwog meca kada su oni bili Terori zasto to nema owaj Waaa i widi im nikove nijedan nije iz njihowe prijawe skoro a i Waaa nije izbacio demo koji mi trazimo a i k4an nije slikao na smoke rundi a i 2 njih nisu slikali na smoke rundi sa tabom nego samo owako!!!to je dokaz da su warali!!!ako se ne uwazi nasi bodowi onda znaci da je liga propala i da owde nema far igre!!!i strong da li smo mi dobili? |
|
| |
Admin strong Admin
| Subject: re SS od smoke Mon Nov 23, 2009 9:24 am | |
| cekaj be nek projdev 24h ne su proshle ni 2 sata ti se odma bunish . i koj gubi ima pravo da se ljuti | |
|
| |
DeNmLa19 Guest
| Subject: stani Mon Nov 23, 2009 10:46 am | |
| cekaj strong ja se neljutim zato sto su nas pobedili nego se ljutim kako su nas pobedili,kao prwo wise su koristili say,kao drugo nemaju swe demo snimke dva fale i nemaju slike koje se traze zar to nije dokaz da su varali!!!???zasto Waaa nema demo iz prwog dela kada je wideo kroz zid i prawio bagowe kako je hteo zasto to nema!!!???zasto swi nisu slikali prawe slike drzeci tab ili barem da su slikali u smoke a oni su slikali tokom igre!!!???zasto nemaju igrace koji su na spisku!!!???to su dowoljno dokaza da nisu igrali posteno shwati!!! |
|
| |
k4aN
| Subject: ss Mon Nov 23, 2009 1:54 pm | |
| Strong neli ti na samoil si mu rekao deka nije bitno smoke ako imas na poluvreme SS i dvete dema.Se izvinuvam ali jas stegnaf PrtScSysRq namesto F5.Izbrzav ne vidov gore deka pisuva stegnete F5.Se izvinuvam za ovaa greska.Pozdrav | |
|
| |
k4aN
| Subject: ss Mon Nov 23, 2009 1:56 pm | |
| Ako prodolzime ponatamu ke ima poteski clanovi togas ke stavam poveke. | |
|
| |
k4aN
| Subject: i Mon Nov 23, 2009 3:45 pm | |
| Strong poradi paganeto na netot waa ima 3 dema i on mi prati 1 demo bidejki neznael koe e CT i koe e TT demo.Koga ke se ukluci na msn ke mi prati poveke.Pozdrav do vecer sekako ke gi ima i dvete dema. | |
|
| |
Ahaha Guest
| Subject: Ahahhaha Mon Nov 23, 2009 9:28 pm | |
| nemoj sada net kada treba pripasti nasa pobeda jer je Waaa imao wh zato i nesme izbaciti demo a i slike wam nisu isprawne kao i igraci koji su na spisku nusi igrali!!!prema tome zna se da niste igrali posteno!!! |
|
| |
Admin strong Admin
| Subject: re north vs undeRFIRE Tue Nov 24, 2009 12:25 pm | |
| epa ovakoj vas ve gledasva poshto ne koristeste t speak nego na k zboreste i shto zborite nad vashu glavu iskacha toj i preko texture se gledashe i oni po toj znaesva kude ste... Ali nemate prijaveni igraci i demo i ss ne ste ostavile Ama od north klan se zakanuesva server ke ga butnev i vregjali su admina zatoj ke zbori sz drugi sudie i ke vidimo a mozhda ke se preigra mech | |
|
| |
e Guest
| Subject: e Tue Nov 24, 2009 9:53 pm | |
| el mozes na srpski ne razumem te!!! |
|
| |
DeNmLa^ Guest
| Subject: neka se mec preigra Wed Nov 25, 2009 10:23 am | |
| mi bi zeleli da se mec preigra ili da dobijemo 3 boda jer nismo zadowoljni sudskoj odluci |
|
| |
k4aN
| Subject: NEMOZE Wed Nov 25, 2009 9:24 pm | |
| Zasto zasto ni smo pobedili mec? NEMOZE DA SE PREIGRA OVAJ MAC | |
|
| |
sta| Guest
| Subject: sta bre nemoze Thu Nov 26, 2009 1:36 am | |
| sta nemoze kada nemate dokaze swe da ste pobedili prawdano i nemoj sada da se tu bunis kada je Waa imao cit u prwoj polowini cw-a niste izbacili slike i nisu wam igraci swi prijawljeni!!! |
|
| |
HIGH
| Subject: Re: underFIRE! vs NorTh Sun Nov 29, 2009 4:38 pm | |
| - DeNmLa^ wrote:
- mi bi zeleli da se mec preigra ili da dobijemo 3 boda jer nismo zadowoljni sudskoj odluci
I ja bi zheleo Pamelu Anderson pa nece da mozhe | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: underFIRE! vs NorTh | |
| |
|
| |
| underFIRE! vs NorTh | |
|